Rólam

Pedagógusi és táncpedagógusi munkám során realizálódott számomra, hogy a nevelő-oktató munkámnak legadekvátabb területe a gyermekek, fiatalok és felnőttek megismertetése a tánc szépségével. Kiemelten fontosnak tarom, hogy a tánc oktatása és az egészséges életmód tudatosan forrjon egységbe mindennapi munkám során. A testi-lelki egységben történő oktatás és fejlesztés célja egy egészséges, harmonikus személyiség kibontakoztatása, melyre a mozdulatok sokszínűsége, dinamikája fantasztikus lehetőséget teremt.

A formációs táncok iránti vonzalmam és elkötelezettségem táncos múltamból ered és mindmáig meghatározza munkámat. Az oktatás során egy adott csoport közösséggé formálása igazi kihívást jelent számomra. És erre a közösségre napjainkban kiemelten szükség van. Gyönyörű és egyben nehéz feladat ez.

Munkám szépségéhez hozzátartozik a felnőttek oktatása, mely felöleli a felnőtt tanfolyamokat és az ifjú párok esküvői oktatását is. Valami gyönyörűség életük legszebb pillanatának részesévé válni, adni ehhez egy csöppnyi örömöt és még szebbé, felejthetetlenebbé tenni számukra a legcsodásabb napot!

Arra törekszem, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőséget,legyen az versenyre készülés,egyéni táncolás,jegyes oktatás vagy egyszerűen csak a mozgás örömének való hódolás.

A táncpedagógusi munka összes szépségével és nehézségével együtt nagyon sok örömöt és rengeteg boldog pillanatot tartogatott számomra.

Hiszem és vallom, hogy az én feladatom szeretettel nevelni és tanítani a gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket!

"A tánc egyfajta kifejezőeszköz. Amikor táncolunk,kikapcsolunk,a szervezetünk szinte leáll és máshova összpontosítja tartalékait. Amikor megszólal a zene és lábaink először koppannak a padlón, semmi más nem létezik. Megszűnik minden. Csak a TÁNC marad!"

Köszönöm, hogy itt jártál. Örülök, ha találsz olyan gondolatot, mely arra ösztönöz, hogy megkeress és beépítsd ezeket a saját vagy gyermeked életébe. Mert a változás a cselekvéssel kezdődik. Ha úgy, érzed, segítségedre lehetek, szeretettel várlak óráimon!